Aktuella valpkullar

Aktuella valpkullar

Här hittar du valpkullar av rasen Terrier Brasileiro. Just nu finns det inga aktuella valpkullar.

Var noga med att kontrollera att rekommenderade hälsoundersökningar är gjorda på föräldrarna till kullen du väljer.

Inga aktuella valpar, kika in på planerade valpar!

Valphänvisning (För dig som vill annonsera om din valpkull)

Valphänvisning av valpkullar ges för uppfödare (kennelnamn krävs ej) som är anslutna till rasklubben. Hänvisning ges för valpkull tills att valparna är sålda (som längst tills de är 6 månader). Valphänvisning läggs in på hemsidan i turordning, där senast inlagd annons hamnar högst upp. När valpkullen är såld så uppskattas det ifall detta meddelas så fort som möjligt för att hålla sidan uppdaterad med rätt information.

Valphänvisning av valpkullar ges för de uppfödare som är anslutna till rasklubbens och uppfyller klubben riktlinjer för avel.

• Medlemskap i Svenska Terrier Brasileiroklubben.
  • Båda föräldradjuren rekommenderas vara ögonlysta samt patellakollade innan parning.
  • Bedriva avel så man undviker att para bärare av MPS med varandra.
  • Betala gåvomedlemskap till valpköpare/fodervärdar första året i rasklubben.

För att annonsera på hemsidan ska du fylla i nedanstående formulär.