Tillgängliga hanhundar

Övrigt resultat: Genomförd BPH 20190427

Föräldrarnas utställningsresultat:
E. SE UCH Ogum DO BR Terra De Vera Cruz
U. CIB DK UCH DK V-13 FI UCH LT CH LV CH NO V-12 NO UCH NORD UCH SE UCH NORD VV-19 Sofalex Oi Caipirinha Da Silva

Ägare Anna Eriksson & Annika Eriksson (uppfödare, ägare av avelsrätten)

www.zolidareskennel.se

Hanhundslistan

Alla medlemmar i Svenska Terrier Brasileiro klubben erbjuds att anmäla sina Brasse-hanar till vår hanhundslista. Hänvisningen är gratis och öppen för alla hanar som minst följer rasklubbens hänvisningskrav. Syftet är bl.a. att öka den genetiska mångfalden och ge tikägare fler idéer om alternativ vid parning.

Följande information ska vara med, plus ett foto på hanen:

• Stamtavlenamn
  • Reg. nr
  • Föräldrar
  • Född
  • Patella
  • Ögon
  • Utställningsresultat ex 2 Cert 1 Cacib eller SeUch….
  • Ev. övriga officiella* resultat (valfritt tex genomfört MH/BPH, arbetsmeriter eller övriga titlar)
  • Ägarens namn, adress & telefonnummer
  • Ev. hemsideadress

*Resultat som har registrerats i Svenska Kennelklubbens Hunddata

Maila ovanstående information till: webmaster@terrierbrasileiroklubben.se om du har en hane som du vill ha med på hanhundslistan.

För att hålla hanhundslistan aktuell ligger varje hanhund kvar 12 månader utan uppdatering. För att finnas kvar på hanhundslistan längre så ansvarar ägaren för att uppdatera med eventuell ny information om sin hanhund eller kontakta webmaster om att hanhunden fortfarande är aktuell för avelsförfrågningar eller ej längre tillgänglig för avel. Tidigare inskickade intyg och annan information arkiveras ej! Om din hanhund plockats bort ifrån listan måste du skicka in all information igen för att få den publicerad på nytt.

Hanhundsägare förbinder sig att följa nedanstående krav:

• Medlemskap i Svenska Terrier Brasileiroklubben.
  • Hanhunden rekommenderas att vara ögonlyst samt patellakollade innan parning.
  • Bedriva avel så man undviker att para bärare av MPS med varandra.