Poängberäkning Arbetande

POÄNGBERÄKNING

ÅRETS ARBETANDE BRASSE

Ändring i utmärkelsen Årets Arbetande Brasse.

From 20200101 kan man tillgodoräkna sig poäng i alla tävlingsdiscipliner och vara med och tävla om utmärkelse i varje gren. Nedan beskrivs hur du räknar fram poäng för respektive diciplin.

AGILITY

Rapportera in dina fem (5) bästa resultat under året. Agility och hoppklass ränas lika, du kan därför endast rapportera fem resultat oavsett om det är agility eller hopp.

Målgång, dvs ej diskad = 2 poäng i samtliga klasser (kan dock inte kombineras med ovanstående poäng på samma tävling). Poäng för titel AgD/AgDH kan bara räknas en gång, dvs vid den tävling man erhöll den.

Rallylydnad

Viltspår

Rapportera in dina fem (5) bästa resultat under året.

Deltagande utan godkänt resultat men ej diskad eller avbruten = 2 poäng i samtliga klasser (kan dock inte kombineras med ovanstående poäng på samma tävling).

Nosework

Rapporera in dina fem (5) bästa resultat under året.

Lydnad

Freestyle HtM