MEDLEMSKAP

Varför vara medlem?

Som medlem bidrar du till en levande rasklubb och till vårt arbete med att främja en sund och frisk ras samt sprida kännedom om rasen i Sverige.

Du kan delta på rasklubbens olika aktiviteter som träffar, kurser, föreläsningar och utställningar.

Du får TB klubbens nyhetsbrev som kommer ut varje månad.

Vi är en del av SKK-organisationen vilket innebär att du även får ta del av deras förmåner, däribland handlar du till medlemspris (20% rabatt på produkter) i SKKs shop. Läs mer om det här.

Medlemsavgifter

Fullbetalande och utlandsbetalande medlem 275 kr per år, klicka här

Du betalar ditt medlemskap direkt via webben och får ditt medlemskort direkt via e-post.

Familjemedlem 150 kr per år, klicka här

Om någon i din familj redan är fullbetalande medlem kan du lösa ett familjemedlemskap till rabatterat pris.

Gåvo- & valpköpar-medlemskap 150kr per år, klicka här

Uppfödare som är medlem kan ge valpköpare och/eller fodervärd ett medlemskap till en reducerad kostnad.

*Betalas senast 4 veckor efter leveransdatum.

Adressändra eller avsluta medlemskap, klicka här

Har du frågor om medlemskap ber vi dig kontakta SKK:s medlemsavdelning

E-post medlem@skk.se

Medlemskap gäller ett år från inbetalning.