OMPLACERINGAR

OMPLACERINGAR

Av olika skäl kan det bli aktuellt att hitta en ny ägare till sin brasse. Då är det oerhört viktigt att hitta en lösning som känns rätt och passande för alla involverade. Börja med att kontakta din uppfödare för att höra om han eller hon kan hjälp dig med omplaceringen.


STBK hjälper gärna till att omplacera vuxna hundar för våra medlemmar. Om du inte är medlem kan du enkelt teckna medlemskap här. Kontakta oss genom att skicka mejl till webmaster@terrierbrasileiroklubben.se med uppgifter om hundens namn, registreringsnummer och ålder. Ge en kort beskrivning av hunden, orsak till omplacering samt dina kontaktuppgifter. Det går bra att bifoga en bild så lägger vi med det i omplaceringsannonsen.


Som privatperson måste du upprätta ett eget överlåtelseavtal eller förslagsvis använda blockets kostnasfria digitala köpekontrakt för hund. Det hittar du här. Kom ihåg att anmäla ägarbytet till Svenska Kennelklubbens ägarregister och DjurID.se.


Annonser ligger ute i 3 månader innan borttagning. Ska den kvarså så får man meddela på webmaster@terrierbrasileiroklubben.se

Aktuell omplacering

Namn: Hill Of North I'm Bopin' Rockin'

Reg.nr: SE61764/21

Födelsedatum: 2021-09-24

Meriter: Utställd med två cert (SE)


Efter mycket övervägande söker vi efter nytt hem till Maggan, då vi upplever att hon inte trivs med att leva i flock så för henne söker vi ett hem där hon är i fokus och utan kompis eller med äldre tik alt kastrerad hane.

Maggan är pigg, envis, påhittig, avvaktande, lekfull, smart och väldigt lyhörd, lättlärd, hennes utmaning är att bli mer trygg i sig själv. Som individ är hon en tjej som önskar lite extra tid och förståelse innan hon släpper nya nära inpå.

Hon är som sagt även en terrier och behöver därmed inte bara motion utan hon behöver stimuleras mentalt också med träning, berikningar och en massa kärlek. Då hon bär på en stor arbetsvilja skulle hon uppskatta att vara aktiv i någon form av hundsport (älskar nosarbete, canicross, viltspår, parkour) Det behöver och söker är en familj som har henne i fokus genom att bla jobba och stötta henne.

Rätt hem är av största prioritet!


För första kontakt vänligen mejla en presentation till


hillofnorth@hotmail.com

Therese Rudebrand (Bro, Stockholm)

Uppdaterad 20240515- Se Aktuella Kullar för valpar