OMPLACERINGAR

OMPLACERINGAR

Av olika skäl kan det bli aktuellt att hitta en ny ägare till sin brasse. Då är det oerhört viktigt att hitta en lösning som känns rätt och passande för alla involverade. Börja med att kontakta din uppfödare för att höra om han eller hon kan hjälp dig med omplaceringen.


STBK hjälper gärna till att omplacera vuxna hundar för våra medlemmar. Om du inte är medlem kan du enkelt teckan medlemskap här. Kontakta oss genom att skicka e-post till webmaster@terrierbrasileiroklubben.se med uppgifter om hundens namn, registreringsnummer och ålder. Ge en kort beskrivning av hunden, orsak till omplacering samt dina kontaktuppgifter. Det går bra att bifoga en bild så lägger vi med det i omplaceringsannonsen.


Som privatperson måste du upprätta ett eget överlåtelseavtal eller förslagsvis använda blockets kostnasfria digitala köpekontrakt för hund. Det hittar du här. Kom ihåg att anmäla ägarbytet till Svenska Kennelklubbens ägarregister och DjurID.se.

Kontaktuppgifter

Lena Riddarvinge

Telefon: 0702 54 29 69

Hemsida: brasse.nu


Omplaceringsannons

Foderhem till Cobalt 3år sökes


Cobalt är en av våra avelshanar som vi nu söker nytt hem till i form av fodervärdsavtal. Han är en lugnt och förnöjd brasse som gillar kel och gos. Eftersom Cobalt blivit skrämd i hundmöten söker vi någon med hundvana som har förmågan att läsa av situationen och agera på ett tryggt sätt i dessa situationer. Cobalt kan bo tillsammas med tik eller kastrerad hane. Kontakta uppfödaren för mer information.


Namn: Knightwing Cobalt From Jardim Imbui

Registreringsnr: SE57777/2020

Genomförd BPH